Het hebben van een horecazaak is erg leuk. U bent vol enthousiasme bezig met uw gasten, het samenstellen van een nieuwe kaart en het aansturen van uw personeel. Maar hoe is dat personeel eigenlijk verzekerd bij ziekte? En wat als een gast uitglijdt in uw zaak? Of als er in de keuken een stuk afbrandt tijdens het flamberen van de nieuwe gerechten? Natuurlijk hopen we dat u hier nooit mee te maken krijgt. Maar de kans is helaas aanwezig. En waarschijnlijk gaat u dan pas nadenken over uw verzekeringen. Geen nood, wij helpen u met de inventarisatie en afsluiting, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen staat.
Een horecaondernemer zou op zijn minst de volgende verzekeringen moeten hebben;
Aansprakelijkheid
Gebouwenverzekering
Ziekteverzuimverzekering
Daarnaast zijn er veel andere verzekeringen denkbaar, zoals;
Geldverzekering
Milieuschadeverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Huurdersbelangverzekering
Bestelautoverzekering
Waterschade