Welke concepten hebben jullie succesvol begeleid?

Pinsa concept
Gabrielle Tamborinni en Adriano Raimondi hebben in Den Haag-Centrum sinds 2016 een Pinsa zaak, waar zij Pinsa's ( een op een speciale manier geprepareerd broodje, waarvan het idee al uit de tijd van de Romeinen stamt) geïntroduceerd. Gezien het succes in Den Haag heeft men de ondersteuning van Horecaadviesbureau.nl ingeroepen om dit concept ook in andere steden te introduceren.

1857 (Schnitzel) concept
Het jaar waarin de schnitzel zijn intrede in de Oostenrijkse keuken maakte is de naamgever van dit concept rond het welbekende vleesgerecht. Dit concept is nog in de ontwikkelingsfase. Horecaadviesbureau.nl begeleidt de ondernemers op dit moment met het uitrollen van hun formule.

Ribs & Burgers Concept
De naam verraad het al; een concept wat draait om vlees. Zowel spareribs als overheerlijke burgers eet je binnenkort op diverse locaties. Dit concept is nog in de ontwikkelingsfase. Horecaadviesbureau.nl begeleidt de ondernemers op dit moment met het uitrollen van hun formule.

Daarnaast begeleiden we meerdere partijen met concepten waar wij de juiste panden of franchisenemers voor zoeken.

Terug naar alle vragen