Concepten

Uw concept landelijk maken? Of aansluiten bij een bewezen concept?

Concepten

Om als horecaondernemer succesvol te zijn, moet je een goede visie hebben van je bedrijf. Je personeel, de juiste naam, een goede uitstraling, stijl en locatie passen allemaal bij jouw bedrijf en bedrijfsformule. Een horecaformule of concept is bovendien onderscheidend, betekenisvol, makkelijk communiceerbaar en voegt waarde toe aan je bedrijf.

Maar wat als je niet weet hoe je visie te vertalen is van idee naar concept? Of als je formule wel wat bijschaving kan gebruiken? Of als je niet de juiste invulling weet te geven aan je gouden idee? Horecaadviesbureau.nl geeft handen en voeten aan ideeën en weet van bestaande concepten successen te maken.

Nieuwe Concepten

Loop je al jaren rond met het idee voor een uniek frozen yogurt concept? Wil je shared dining en sushi combineren in een oude loods? Kun jij een foodtruck met veggie burgers niet uit je hoofd krijgen? Klopt dan eens bij Horecaadviesbureau.nl aan. Wij kunnen je helpen om je idee te vertalen naar een plan. Naar een formule die bij jou past. Naar een horeca concept waar andere ondernemers ook warm voor gaan lopen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

  • financiële planningen en opstellen
  • marketing en promotie uitdenken
  • contracten opstellen
  • Juridische structuur vastleggen
  • Het concept vastleggen en beschermen
  • handboeken voor personeel opstellen
  • ondersteuning bij locaties en makelaardij
  • helpen bij het vinden van financiering
  • actief zoeken naar franchisenemers 

Heb je een bestaand concept en zoek je naar de juiste invulling?

Ben je al aan de slag met een formule en wil je het breder uitrollen?

Heb je al een horeca concept met franchisenemers maar wil je de formule verbeteren?

Horecaadviesbureau.nl staat je bij met raad en daad. Door onze ervaring, kennis en ons uitgebreide netwerk kunnen we de helpen met de juiste te nemen stappen. Bij het vinden van de juiste investeerders. En natuurlijk het vinden van licentienemers die helemaal enthousiast worden van jouw horeca concept.