Horeca financiering

Moeite met het aantrekken van geld?
Wij helpen je met raad en daad.

Horeca financiering

Wie een verbouwing, een keuken of iets anders wil financieren, en kampt met een onwillige bank, zit al snel met de handen in het haar. Waar haal ik het geld vandaan? Er vanaf zien of wachten tot er weer genoeg eigen vermogen is? Er zijn genoeg andere mogelijkheden.

Businessplan en financiele prognose

De horeca is een complexe bedrijfstak en wordt door veel financiers als risicovol aangemerkt. Met name een (startende) horecaondernemer zal zeer goed beslagen ten ijs moeten komen om in aanmerking te kunnen komen voor een horecafinanciering. Er moet in ieder geval een professioneel en goed doordacht businessplan met een degelijk onderbouwde financiële prognose op tafel liggen  en deze moet wel of niet aangevuld worden met een deskundigen oordeel (haalbaarheidsonderzoek). Hiervoor is veelal inschakeling van een externe deskundige noodzakelijk.

Begeleiding door experts

Horecaadviesbureau.nl kan u in deze als deskundige begeleiden. Horecaadviesbureau.nl biedt zowel de startende als de reeds gevestigde horecaondernemers adequate en betaalbare ondersteuning bij alle aspecten van hun horeca financieringsaanvraag.  De horeca-adviseurs van Horecaadviesbureau.nl bieden vanuit hun passie voor zowel de horeca als voor het zelfstandig ondernemerschap de noodzakelijke ondersteuning tegen gegarandeerd de scherpste tarieven.