Licentienemer worden?

Toe aan de volgende stap in je carriere?

Licentienemer worden?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Niet afhankelijk willen zijn van een werkgever? Niet het wiel zelf willen uitvinden en kunnen en willen werken als zelfstandig ondernemer in een partnerteam?

Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Horecaadviesbureau.nl is een jonge onderneming met heel veel horeca-ervaring gekoppeld is aan heel veel managementervaring.

Horecaadviesbureau.nl heeft een formule ontwikkeld, waarbij commercieel denkende mensen met affiniteit voor de horeca zich kunnen aansluiten.

Iedere licentienemer krijgt een eigen werkgebied, een interne opleiding en een handboek met veel procedures en voorbeeld overeenkomsten, daarnaast blijven de initiatiefnemers de licentienemer met raad en daad terzijde staan.

Wat wordt er verwacht van een licentienemer?

Als licentienemer van Horecaadviesbureau.nl bent u in staat all-round adviezen te verstrekken aan horeca-exploitanten, kunt u bemiddelen bij aan- of verkoop, kunt u bedrijven doorlichten, kunt u financiële adviezen geven , treedt u als sparringspartner op, ect.

Waarom zou ik licentienemer worden?

Als licentienemer bij Horecaadviesbureau.nl bent u niet conjunctuur gevoelig en heeft u werk, crisis of geen crisis. Wilt u meer informatie, stuur dan een email met uw naw-gegevens, geboortedatum, mobiel  telefoonnummer en motivatie naar: ger@horecaadviesbureau.nl