Succesverhalen

Onze klanten aan het woord

Succesverhalen

'Volledige aanbeveling voor het starten van een horecabedrijf' 

Op dit moment wordt ik begeleid door de heer Michel Borremans van Horecaadviesbureau.nl inzake een eventuele aankoop van een horecabedrijf. Zijn professionaliteit met betrekking tot “welke paden te doorlopen” zou ik zelf, zonder hem, volledig anders hebben gedaan maar dan waarschijnlijk de plank volledig hebben misgeslagen.  Zijn kijk op toekomstige ontwikkelingen, cijfermatige benaderingen, sociale media en marketing technische hulpmiddelen hebben mij een andere kijk gegeven op horecabeleving. Eigenlijk aspecten die essentieel zijn voor het voeren van een gezonde horeca exploitatie. Ik kan u de heer Borremans volledig aanbevelen voor het starten van een horecabedrijf.
   A.Trivoli te Hendrik Ido Ambacht


'Horecaadviesbureau.nl heeft enorm goed geluisterd naar ons'

In de opstartfase, van besluit tot aan opening, zijn wij enorm geïnspireerd door Gerard Hekkelaan om ons concept helemaal uit te denken, te beleven en uit te werken. Gerard heeft goed geluisterd naar wat wij ongeveer voor ogen hadden. We zijn samen met hem verschillende concepten gaan bekijken en beleven. Hij heeft de 1e weken na opening mee gekeken en feedback gegeven hoe e.e.a. mooier en beter kon. Daarnaast heeft hij ook ons team getraind en geïnspireerd waardoor we een vliegende start hebben kunnen maken.
   Dieuwke Stellinga: Restaurant Onze Kerk in Lage Zwaluwe


'Niet alleen hulp bij het realiseren van het concept, maar ook het slagen ervan!'

In september 2016 kwam ik in contact met Horecaadviesbureau.nl en in januari 2017 waren de benodigde financiën geregeld via Crowdfunding zodat mijn droom verwezenlijkt kon worden. Een Grand Café met hotelfaciliteiten gelegen in een toeristische omgeving en een zakelijk achterland Europoort gehuisvest in een prachtig monumentaal pand. Door Horecaadviesbureau.nl is niet alleen mijn concept gerealiseerd maar helpen zijn ook verder mee met het slagen hiervan. Kortom een bedrijf dat meedenkt en zorgdraagt dat ik mij kan blijven focussen op de dagelijkse werkzaamheden en de verdere continuering van mijn bedrijf. 
   Grand Cafe Hotel Blessing te Zuidland een prachtig initiatief van Annemiek Vermaas.


'Binnen 10 minuten mijn aangevraagde krediet geregeld, ongelofelijk!'

Ik wilde nog 1 keer een mooi concept neerzetten in Rotterdam. Nadat ik de vorige zaken had verkocht en wat rust heb genomen begon het weer te kriebelen. In samenwerking met Horecaadviesbureau.nl die mij van idee tot uitvoering heeft begeleidt is mijn concept bewaarheid. Een brasserie met een perfecte keuken met de juiste ambiance. Nadat het plan was beschreven in een businessplan met volledige financiële onderbouwing door Horecaadviesbureau.nl kon de financiering via crowdfunding worden gestart. Binnen 10 minuten was het gevraagde krediet volgelopen, ongelofelijk maar mede door Horecaadviesbureau.nl is het gelukt. Nu ondersteunen zij met administratie, management en inkoop waardoor ik mij volledig kan focussen op mijn bedrijf.  Dit geeft een enorme rust.
   Mr Harper in Rotterdam een mooi initiatief van horecaondernemer Ed Bosman