Een beter inzicht in de organisatie en op de kosten en opbrengsten kan de financiële situatie beïnvloeden.
Waarmee kunnen wij jou ondersteunen:
a. Algemene Bedrijfsdoorlichting
Als eerste moet de organisatie duidelijk in kaart worden gebracht, van de administratie tot de acquisitie, van de bedrijfsvoering tot de service.
b. Financiële analyse
De jaarrekeningen en de V&W-rekeningen vormen de basis van de analyse, hoe gezond is het bedrijf?
c. Inkoopcijfer
Het inkoopcijfer is ook van groot belang, veel horecaondernemers zijn zich niet bewust van het inkoopcijfer Het inkoopcijfer vormt de basis van je verkoopprijs en niet de prijs bij de collega.
d. Warenwet
Extra controle op het naleven van de HACPP.
e. Medewerkers inzetten naar kracht
f. Nieuwe kansen/mogelijkheden
De aanpak van acquisitie, aanbieden van arrangementen, samenwerken met omliggende bedrijven, internet-adverteren en vindbaarheid
g. Kwaliteitsverbeteringen
Met een goede gastvrijheid en bediening is de kans groter dat gasten vaker terug komen.